Източник Фокус“Американският президент Доналд Тръмп е дал нареждане на НАСА с

...
Източник Фокус“Американският президент Доналд Тръмп е дал нареждане на НАСА с
Коментари Харесай

Тръмп нареди на НАСА да прати хора на Луната до 5 години

Източник „ Фокус “

Американският президент Доналд Тръмп е дал разпореждане на НАСА „ с всички нужни средства “ да изпрати хора на Луната в околните пет години, съобщи вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс на съвещание на националния галактически съвет на Съединени американски щати в Хънствил, Алабама, оповестява „ Ройтерс “, представен от „ Фокус “ .

 
Стремежът да се стигне до Луната отразява желанието на президента Доналд Тръмп да поддържа една смела нова национална цел, защото той кандидатства за преизбиране, като в същото време се стреми да се опълчи на евентуалните галактически оръжия на Русия и Китай, отбелязва английската организация.
 
Преди това задачата на НАСА е била да изпрати астронавти на лунната повърхнина до 2028 година, откакто първо изпрати станция „ Портал “ в орбитата към Луната до 2024 година.
 
Както се твърди, Съединени американски щати, посредством Програмата „ Аполо “, предшественикът на НАСА в напъните да се изпратят хора на естествения сателит на Земята, изпрати шест задачи с хора на Луната сред 1969 и 1972 година.
 
Досега единствено две други страни са направили „ меки “ кацания на спътника - някогашния Съветски съюз и Китай - само че те са били с безпилотни апарати. „ Време е за идващия огромен скок “, съобщи Пенс. „ Следващият огромен скок е да върнем американски астронавти на луната в границите на идващите пет години с всички нужни средства и да установим непрекъснато наличие на луната, посредством което да подготвим американските астронавти за Марс “.
 
Администраторът на НАСА Джим Брайдънстайн отговори посредством обява в Туитър: „ Предизвикателството е признато. Сега да се захванем за работа “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР